Rentoa elämää

Rentoa elämää

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Oorbellen O-pennut 1. vuotta!

Nitan pennut Choco (O. Orion), Lucky (O. Orlando), Sisu (O. Owen) ja Osku (O. Oscar) täyttävät tänään tasan yksi vuotta! Hurjasti onnea kaikille pennuille!

Vuosi sitten elettiin jänittäviä aikoja, mutta kaikki meni onneksi hyvin! Kiitos vielä Nitan kasvattajalle Annelle sekä Marille ja miehelleni Mikolle, jotka olitte Nitan synnytyksessä mukana!

Kaikille pennuille tiettävästi kuuluu oikein hyvää ja ilman suurempia murheita ja haavereita on ensimmäisestä vuodesta selviydytty! Anne järjestää toukokuussa Lahdessa Oorbellen päivät, johon olen koirieni kanssa tottakai menossa! Toivottavasti mahdollisimman moni Nitan pennuista perheineen pääsevät osallistumaan tapahtumaan! Olisi ihana nähdä kaikkia pentuja Livenä, viime kerrasta, kun on ihan liian kauan aikaa!

Sisulla ensimmäinen vuosi on mennyt mukavasti. Sisun kanssa on ehditty käymään pentukurssi, arkitottelevaisuuskurssi, näyttelykurssi ja agilitissakin ollaan hyvässä vauhdissa. Pientä radan pätkää pystytään jo agilityssä tekemään.
Sisu on todella leikkisä ja iloinen kaveri.

Tästä se kaikki alkoi. Rooney <3 Nita

Veljen läheisyys on tärkeää!

Choco syntyi ensimmäisenä, Nitaa pitää hyvää huolta esikoisestaan!

Äiti valvomassa lastensa unta!

Sisu 1 v. Rakas toohottaja!

Säkä 38,5cm, paino 9,7kg 1. vuotispäivänä

Nitan kanssa käytiin  TSAU:lla pari starttia tekemässä tänään 4.3! Molemmista radoista tuli HYL, mutta se ei harmittanut! Nitalla oli tänään sellainen meno ja meininki radalla alusta loppuun, että HUH-HUH! Se ei varmaan ikinä ole ollut näin vauhdikas kisoissa! Radat olivat koukeroiset ja ohjaaja pahasti myöhässä! Nita haki radalta muutman omankin esteen vauhdin huumassa ja haukkui radalla innostuksesta, mitä se ei ikinä ennen ole tehnyt! Tästä on erinomainen fiilis jatkaa seuraaviin kisoihin! Ensi viikon sunnuntaina olis tarkoitus Sipooseen matkata kisaamaan Marin kanssa, nyt kun Marinkin koira (Nitan veli) Lenni nousi kolmosiin!  Katsotaan kuinka meidän käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti