Rentoa elämää

Rentoa elämää

tiistai 8. joulukuuta 2015

Nousu 3-luokkaan!

Itsenäisyyspäivän aamuna olimme Nitan kanssa oman seuran järjestämissä kisoissa. Olin ilmoittanut meidät kolmeen starttiin, mutta kisailu jäi kolmen startin sijaan kuitenkin vain yhteen starttiin. Ensimmäiseltä radalta tuli nimittäin puhdas suoritus, voitto ja sen myötä SERT sekä nousu 3-luokkaan! Ei olisi paremmin voinut itsenäisyydenpäivän vietto alkaa!
Jännitin etukäteen suoritustamme aika paljon. Tiesin, että Nitalla pitäisi olla vireys kohdillaan, mutta kontaktien alastuloja jännitin kovin. Viimeisissä treeneissä torstaina ennen kisoja Nita hyppäsi puomilta aina liian korkealta. Onneksi kisoissa Nita malttoi ja ehkä myös itse hieman varmistelin asiaa, niin että emme ottaneet virhettä kontakteilta :).

Nita pääsi maanantaina vielä fysioterapeutin käsittelyyn. Alunperin Nitan oli tarkoitus mennä vasta "mammaloman" jälkeen hierottavaksi. Nitan juoksut eivät kuitenkaan alkaneet lokakuussa niin kuin alunperin ajattelin ja viime kerrasta oli yli kaksi kuukautta. Olen myös Nitan kanssa säännöllisesti treenannut ja leikkinyt paljon, joten ajattelin, että ei se huonoa tee käydä pienessä käsittelyssä. Onneksi kävimme fyssarilla, koska Nitalla oli lapaluiden ja lantionalueella selkeää kireyttä, mitkä oli hyvä saada auki ennen astutusta.  
Nyt täytyy vähän maltillisemmin leikkiä ennen astutusta Nitan kanssa, että emme saa paikkoja uudestaan jumiin. Nita tykkää syöksyä täysillä pallon ja fresbeen perään ja jarruttaa voimakkaasti juuri ennen kuin se saa lelun kiinni, jolloin kyseisiin alueisiin kohdistuu voimakasta rasitusta. Nitan käytöksen perusteella en olisi uskonut, että neidillä on jumipaikkoja. Ainoa asia, mikä herätti epäilykseni, että Nita saattaisi olla hieronnan tarpeessa oli torstaina treeneissä, kun kontaktien alastulot eivät oikeen sujuneet.

Kolmosluokan kisat korkkaamme luultavasti vasta mammaloman jälkeen. Toivottavasti seuraava päivitys koskisi jo Nitan juoksuja ja astutusta.
Tyytyväinen 3 luokkaan nousija!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti